Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درباره ساخت بیمارستان ۱۱ طبقه هلال احمر در کربلا، گفت: این ساختمان هم اکنون در مرحله سفت کاری است و امیدواریم تا سال آینده از آن بهره‌برداری شود. ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴ اجتماعی سفر نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدتقی حلی‌ساز  با اشاره به ارائه خدمت به زائران در اربعین اظهار کرد: هلال احمر برای ارائه خدمت در اربعین، آمایش سرزمینی داشت و بر این اساس مراکز و پایگاه‌های درمانی خود را در نجف، مسیر نجف به کربلا، کربلا، کاظمین، سامرا و سید محمد با توجه به حجم زائران متمرکز کرده است و لذا اربعین امسال هم یک پایگاه امدادی در حله، 4 پایگاه درمانی در نجف، 6 پایگاه درمانی در مسیر نجف به کربلا، 7 پایگاه درمانی در کربلا، 3 پایگاه امدادی در کاظمین، یک پایگاه درمانی در سید محمد و یک پایگاه درمانی در سامرا خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: در مجموع با حدود 20 پایگاهی که از همکاران سایر دستگاه ها با هلال احمر به زائران خدمت کرده و دارو و تجهیزات آنها از سوی هلال‌احمر تامین می‌شود، 45 پایگاه خواهیم داشت و در این زمینه  8 اتوبوس آمبولانس، 40 دستگاه آمبولانس و یک هزار 700 نیرو برای پوشش پایگاه‌ها از سوی هلال احمر اعزام خواهند شد که امیدواریم با توجه به افزایش شمار زائران بتوانیم آمار نیروهای اعزامی را به 2 هزار و 500 نفر برسانیم در این زمینه یک تیم پشتیبان هم برای یک تا دو روز بعد از اربعین اعزام خواهیم کرد تا در تعدادی از پایگاه ها خدمات 2 تا 3 روز پس از اربعین هم ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه با توجه به برداشتن ویزا پیش‌بینی می‌شود تا امسال بیش از 3 میلیون زائر به کربلا بروند، گفت: داروهای ارسالی برای اربعین همواره بیش از نیاز خریداری می‌شود و معمولا پس از اربعین دارو اضافه هم می‌آید. امسال هم با توجه به پیش‌بینی افزایش زائران، 160 تن دارو و تجهیزات از ابتدای ماه صفر برای اربعین خواهیم برد.

حلی‌ساز با تاکید بر اینکه در اربعین همه کسانی که داوطلبانه خدمت می‌کنند باید در چارچوب هلال‌احمر باشند، تصریح کرد: هلال‌احمر هیچ منعی برای همکاری با کسانی که تمایل به خدمت‌رسانی به زائران در قالب این نهاد مردمی دارد، ندارد؛ اما باید دقت کرد که بر اساس توانمندی‌ها و اصول حاکم بر ارائه خدمات درمانی فعالیت کنند؛ به عبارتی هر کس تمایل به خدمت در قالب تیم هلال احمر دارد باید مسئول فنی که پزشک باشد، داشته باشد؛ نیروهای آکادمیک خود را به ما معرفی کند؛ فارماکوپه‌ای که مرکز پزشکی رعایت می‌کند، داشته باشد؛ مکان مشخصی را برای خدمت انتخاب و مدت زمان ارائه خدمت خود را از قبل برای هلال‌احمر مشخص کند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر همچنین درباره ساخت بیمارستان 11 طبقه هلال احمر در کربلا، گفت: این ساختمان هم اکنون در مرحله سفت کاری است و  امیدواریم تا سال آینده از آن بهره‌برداری شود.

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر منصوب شد

انتهای پیام/

R1491/P/S2,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هلال احمر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هلال احمر هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • تصادف دو خودرو سواری با ۷ مصدوم
  • یک کشته و ۲ مصدوم در سانحه رانندگی در قزوین 
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان